Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Zapotrzebowanie.

popek101

Czy warto to dodać?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz aby zosta? dodany taki temat?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pewnie wchodząc w ten temat zastanawiałeś się o co chodzi? - czytaj dalej a wszystkiego się dowiesz.

Otóż w tej propozycji, chciałbym zasugerować dodanie tematu do działu "Aplikacje na KidModeratorów działów"

o nazwie np. "Wolne Miejsca" w temacie znajdowały by się nazwy wszystkich działów na jakie można aplikować na stanowisko kidmoda.

Pod nazwą działu nicki osób które zajmują miejsca kidów lub modów, oraz ile miejsc zostało.

Dlaczego chcę to wprowadzić?

-Aby było wiadomo czy w danym okresie aplikować na kidmoda działu, wszystkie miejsca zajęte wszystko zrozumiane, w ten sposób można zaoszczędzić pracy moderatorom, na zamykaniu tematów z powodu że wszystkie miejsca zajęte.

Podoba ci się?- Chcesz poprzeć Weź udział w ankiecie.

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Opublikowano

Cieszę się że mój pomysł ma takie poparcie, mam nadzieje że uda mu się wejść w życie, jeśli tak się stanie będę zadowolony.

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Opublikowano

Cos takiego jest w az ze jest wypisana osoba i kim ona jest(od kida w gore) a takze rezygnacje itp

Ale przydaloby sie taki temat gdzie byloby napisane do ktorego dzialu jest zapotrzebowanie a do ktorego nie

Dla mnie bomba pomysl

sstwc.jpg

Opublikowano

Jestem przeciw.

Kto by to prowadził?

Ktoś zajmowałby się tym miesiąc, a potem jeb do kosza.

Za dużo roboty z tym.

Co nie zmienia faktu, że pomysł jest dobry :).

Jak najbardziej na TAK :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Jestem przeciw.

Kto by to prowadził?

Ktoś zajmowałby się tym miesiąc, a potem jeb do kosza.

Za dużo roboty z tym.

Jeżeli pomysł by się przyjął, to myślę, że administracja spokojnie poradziłaby sobie z rozplanowaniem, kto ma się takim tematem zajmować.

Ja jestem na tak.

Opublikowano

A jaki problem napisać temat Zapotrzebowanie do działu "xXx" I w treści napisać

- Dział potrzebuje Kid moderatora jeśli masz wystarczające kwalifikację złóż aplikację

- Team jest aktualnie pełen i nie potrzebujemy pomocy

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nie każdy dział ma określoną liczbę miejsc, ciekawe kto to będzie bez przerwy aktualizował?? GM'i nawet nie chcą aktualizować tematu ,,Wybrani Kidmodzi :)" gdy wyśle się dokładny raport, co usunąć, co zmienić. By się dowiedzieć czy jest wolne miejsce, wystarczy napisać do moderatora. NIE

Nothing to do here.

Opublikowano

Albo zrobić jakiś status działów tak jak jest w aplikacjach do MMT pisze kogo potrzebują :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Pomysł ciekawy, ale mi się nie podoba. :)

Nie da się w wielu przypadkach określić dokładnie kiedy jest ktoś potrzebny, a kiedy nie.

To zależy od osoby, a pozatym nie jest traktowane tak przedmiotowo.

Jeśli ktoś naprawdę zna się na rzeczy i jest odpowiednim kandydatem to nawet tzw. "full team" go nie dyskredytuje.

A jeśli już zdarzy się sytuacja, że naprawdę potrzebny jest ktoś dodatkowy to wystarczy napisać temat o naborze i go podpiąć.

Kolejna sprawa, że jak ktoś jest naprawdę aktywny w danym dziale i zależy mu na nim to sam zorientuje się kiedy jest potrzebny kidmod.

Jak dla mnie za dużo zamieszania.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Jak zwykle Razor dobrze mówi.

Kto by Ci to aktualizował i kto by pisał np. wszystkich kidow i modow ?

A pozniej kto degrada ma a kto dostaje range?

Musiałbys co 3-4 dni aktualizowac a raczej Globalowie by tego nie pochwalali.

W wielu działach nie ma czegoś takie jak Full Team. Np. w Metinie.

Co chwile ktos bierze urlop, ktos odchodzi, ktos przychodzi.

Jeden kidmod zawsze sie przyda do pomocy. Moim zdaniem to zbedne.

Na nie. !

Opublikowano

No to niech nie będzie takiego spisu tylko sam status tak jak w MMT że nabór OPEN albo CLOSE i tyle a nie jeszcze wypisywać kto awansował a kto nie itd

@down.. Nie pomyślałem o tym że to GM miał by to zmieniać ja miałem tu na myśli moderatorów.... No ale jak zawsze w sumie masz racje..

Myślę że temat do zamknięcia... zresztą było to wałkowane już klika razy

Opublikowano

Tylko, że to Coder nic nie zmieni. I tak większość moderatorów powie, że obecnie ma full team.

A ponieważ ludzie z reguły to lenie nikomu nie będzie się chciało informować GM'a o zmianie tego statusu / GMom tego zmieniać.

A więc w ostateczności będzie jeszcze gorzej bo taki admin / gm spojrzy na listę i przeczyta "rekrutacja zamknięta" i od razu zamknie temat.

Tak jak już wcześniej mówiłem:

To czy rekrutacja jest zamknięta czy otwarta jest rzeczą względną i zależy od jakości kandydata.

Jak ktoś się nadaje to nie można go kopnąć w dupę z powodu pełnego teamu.

A jak jakiś mod tak robi to jako pierwszy powinien zostać kopnięty ze stanowiska.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Jednak nawet wasze slowa nic nie zmienia

Ludzie chca cos takiego bo to jest potrzebne,bardzo duzo zostalo odrzuconych apli z powodu full teamu a taki temat ale tylko z open/close bylby wysmienitym rozwiazaniem.Co do leni,soory ale ranga ich do czegos zobowiazuje wiec zadnego opierdalania sie^^

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...